Június 26-án az abonyi strandon és a környező utcákon rendezte az abonyi Fergeteg SE a XX. Fergeteg Triatlont. Az óvodás és újonc futamok után a 200 méter úszásból, 10 kilométer kerékpározásból és 2 kilométer futásból álló futam következett, amelyben újszásziak is rajthoz álltak. A felnőtt korcsoportban 2. Bakos Dániel, 4. Tóth Gábor. (Gábor a húsz évvel ezelőtti versenyen is indult, akkor a kilenc éven aluliak kategóriájában ért el első helyezést.)  A szenior korcsoportban Újszász legjobb triatlonozója, a Százhalombattán élő Barta István végzett az első helyen. 6. Furcsa Ernő.

A 100 méter úszásból, 5 kilométer kerékpározásból és 1 kilométer futásból álló távon a családi és baráti váltók versenyében 14 induló között a Furcsa Ernő, Tóth Gábor, Bakos Dániel összeállítású újszászi váltó a 8. helyen ért célba.

 

Képtár

Fotó: Tóth Gábor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.