December 4-én az évszakhoz képest kellemesen enyhe időben várta Tápiószecsőn a Tápiómenti Tömegsport Alapítvány a túrázókat és a futókat az első alkalommal megrendezett Mikulás Futásra és Túrára. A nap a 10,6 kilométeres túrával kezdődött, amelyet közel százan teljesítettek. Utánuk a 11,8 kilométeren induló terepfutók rajtoltak, majd a Mikulás felvezetésével a 2,8 kilométeres középtáv és az 1,3 kilométeres rövid táv versenyzői futottak A jó hangulatú verseny a több mint kétszáz résztvevővel megrendezett 900 méteres Mikulás Kergető futással zárult. Aki utolérte a Mikulást, az részt vehetett az eredményhirdetést követő tombolahúzáson.

Újszászi részvevői is voltak a Mikulás futásnak. A 2,8 kilométeres távon Bakos Dániel második helyezettként ért célba. A 11,8 kilométeren a szenior nőknél Nyíri Lajosné harmadik, a szenior férfiaknál Furcsa Ernő hatodik helyezést ért el. Bakos Sándor jó tempóban az 1,3 kilométert sétálta le unokáival.

 

Képtár

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.