Nyomtatás
Kategória: Duatlon, Triatlon
Találat: 1059

2015. szeptember 26-án rendezték az Esztergomból rajtoló 19 kilométer hosszú, végig emelkedő, 590 méter szintkülönbségű, a Dobogókő csúcsot meghódító kerékpárversenyt, amelyen két újszászi – Borsos Ferenc és Tóth Gábor – vett részt. A versenyzőkre nem volt kellemes időjárás. Az egész versenyen zuhogó esőben tekertek. A hegy tetején sűrű felhő és 9 fok várta őket. A mostoha időjárás ellenére mindkét versenyző sikeresen felért a csúcsra. 96. Borsos Ferenc 49:59, 110. Tóth Gábor 55:02.

A sikeres teljesítők emblémázott pólót kapnak, melynek színe attól függ, hogy a versenyző mennyi idő alatt ért fel a dobogókői csúcsra. Eredménye alapján Borsos Ferenc narancsszínű, Tóth Gábor piros színű pólót viselhet.

A verseny után a rajthelyig egy 18 km-es lejtő várt a csúcsot meghódítókra, ami szintén nagyon vizesre sikerült. Gyors szárítkozás és meleg ruha felvétele után a megfáradt versenyzők egy lecsópartin pótolták az elvesztett kalóriákat.

Tóth Gábor

 

Picasa | Google Photos

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.