Nyomtatás
Kategória: Labdarúgás
Találat: 1356

Szeptember 4. IV. forduló

Újszász – Kisújszállás 2-1 (0-1)
Újszász, 200 néző. Vezette: Györfi György

Újszász: Kovács Gy., – Farkas, dr. Katona, Rézsó T., Czifra, – Lengyel, Szurmai, – Czibak, Sipos (Kovács Sz.), Balogh (Varga K.) – Dóra.

Megszereztük második hazai győzelmünket a jó erőkből álló kisújszállási csapat ellen. A múlt heti kezdőhöz képest két változás is volt összeállításunkban. Konka és Mérész sem tudta különböző okok miatt vállalni a játékot. Helyükre Dóra és Czifra szállt be. Az első félidő elég csapnivalóra sikeredett, ez látszott a „játékunkon” és a kidolgozott helyzetek számán is. A vendégeknek sem voltak nagy lehetőségei, viszont azt az egyet jól használták ki. A 32. percben szögletet végezhettek el. Berta fejelt kapura, amit Kovács még hárítani tudott, viszont a kipattanót Szabó a léc alá vágta „elalvó” védőinket megelőzve. A mi legnagyobb ziccerünk Sipos nevéhez fűződik, de nagy helyzetben kapu fölé lőtt. Egygólos hátránnyal fordultunk.

A második félidő a lehető legjobban kezdődött számunkra. Tizenegyeshez jutottunk! Czibak fejelte el a labdát a rosszul kimozduló kisúji kapus mellett, aki ütközött támadónkkal. A büntetőt Sipos értékesítette. Ezután mindkét oldalon voltak kisebb lehetőségek, és egy-egy tizenegyes gyanús szituáció, de mindkét esetben néma maradt a játékvezető sípja. A 88. percben sikerült a magunk javára fordítani a mérkőzést. Egy jobboldali beadást követően Baloghoz jutott el a labda, aki befelé cselezett, majd lőtt a kapu jobb alsó sarkába. Nagyon értékes 3 pontot szereztünk a forduló előtt még 100%-os mutatóval rendelkező Kisújszállás ellen. Igazi kiszenvedett győzelem volt, amihez némi szerencse is kellett. Nem játszottunk jól, de az akarás és a küzdeni tudás meghozta az eredményét.

A következő fordulóban Abádszalókra utazunk. Mindenképpen jobb teljesítményre lesz szükség, ha pontokkal akarunk hazatérni.

Ifi: Újszász – Kisújszállás 2-1. Góllövők: Földi Gergő, Juhász Márk.

Szurmai Tibor

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.