Nyomtatás
Kategória: Nemzetközi hírek
Találat: 1230

2007. Október 5-én az 5. Lábtoll-labda Világbajnokságon résztvevő országok csapatai közül Bulgária, Kína, Magyarország és Vietnam válogatottja tartott nyilvános edzést az újszászi tornacsarnokban. A szép számú érdeklődő közvetlen közelről láthatta a világ legjobbjait, megcsodálhatta a kínai és a vietnami játékosok különleges játéktudását, találkozhatott a lelkes bolgárokkal és az eredményes szereplésre készülő magyar válogatottakkal, köztük az újszászi kedvencekkel.

A csapatokkal együtt Újszászra látogatott Xiao Min asszony, kínai sportminiszter helyettes, a Kínai Olimpiai Bizottság alelnöke, a Nemzetközi Lábtoll-labda Szövetség elnöke, Su Jie, a Nemzetközi Lábtoll-labda Szövetség főtitkára, Tran Van Quynh, a vietnami sportminisztérium igazgatója, Nguyen Xuan Hanh, a Vietnami lábtoll-labda Szövetség főtitkára, akik tiszteletére a Szász vendégházban vacsorát adott Molnár Péter polgármester.

 

Képek a látogatás eseményeiről

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.