A Nosza Mami, a Senora tánccsoportok, valamint a Százszorszép Népdalkör nagyszabású, igen magas színvonalú szórakoztató estével lepte meg Újszász lakosságát október 25-én, illetve az újszászi lakosok közül azokat, akik rendszeresen eljárnak a helyi rendezvényekre.

Most aztán olyan különleges produkciókat láthattak, melyek méltán emlékezetesek lesznek számukra. Csak egy példát említek, a homok animációt, amit még Újszászon egyszer sem láthattak. De volt ott vendégváró vetítés Újszász régi életéből, az ismerősök fiatalkori képeivel, finomabbnál finomabb pogácsák, melyet a rendezők, a Zagyvaparti Idősek Otthona konyhásai, a piactéri pékség dolgozói sütöttek. Rengeteg tombolatárgy gyűlt össze. Mindezekért, és a szereplőknek – akik ellenszolgáltatás nélkül eljöttek, s fellépésükkel megtiszteltek bennünket – műsorukért köszönetet mondunk.

Nagyon sajnáljuk, hogy nem vettek részt többen a hangulatos esten, nem értékelték annyira a fellépők igyekezetét, a szervezők nem kis munkáját, hogy eljöjjenek megnézni, meghallgatni a szereplőket. Finom pogácsát enni. Köszönet Molnár Péter polgármesternek és Nagy Zsolt képviselőnek, hogy ők ott voltak, s elismerésük újabb lendületet ad a további rendezvényszervezéshez. Talán máskor azok is eljönnek, akik szerint „Újszászon semmi nem történik, nincs szórakozási lehetőség”. Ha pedig ismét csak azok jönnek, akik szoktak, akkor is megéri, megérdemlik a jó szórakozást, s újból szeretettel várjuk őket.

Nosza Mamik

 

Az október 25-én megrendezett pogácsa partin részt vettem. A terembe érkezéskor szinte meglepődtem a szívélyes fogadtatáson. Különböző ízesített pogácsákat kínálgattak, és ásványvíz fogyasztására volt lehetőség.

A változatos műsorszámok színesítették az estét. Kiemelkedő hangulatát az estnek a meghívott vendégek adták. Ez a műsoros este valamennyi résztvevőnek élménydús szórakozást nyújtott, amit úgy érzem, illik megköszönni. Ezúton is köszönjük!

Nagyon sajnálom, hogy a közönség nem megfelelő létszámmal volt jelen.

Úgy tudom, hogy a szervezők mindent megtettek, szórólapos és személyes meghívásokkal igyekeztek hívogatni.

Magam és az est résztvevői nevében kívánok a lelkes szervező csapatnak további ötletes, és ilyen színvonalas rendezvényszervezést. Hátha legközelebb nagyobb lesz az érdeklődés.

Az elkövetkező időszakra nagyon jó egészséget, munkájukhoz sok-sok sikert kívánok minden kedves fellépőnek és szervezőnek.

V. J.-né

 

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.