A Nemzetközi Nőnap alkalmából egy tavaszi tánccal készültünk a Városi Anyák napi ünnepségre. A lányokból álló kis csapat lelkesen gyakorolta a táncot, amit március 10-én adtunk elő anyukáknak és nagymamáknak. A tapsból ítélve, a közönségnek nagyon tetszett és a többi fellépő műsora is nagyon színvonalas volt! Köszönjük a lehetőséget.

 

 

2017.03.16-án került sor a 3 színházi előadásra, ami a Művelődési Házban került megrendezésre. Ezúttal a híres magyar kutyákról láthattunk mulatságos és a gyermekek számára könnyen érthető színvonalas műsort. A gyerekeknek nagyon tetszett az előadás, sokat derültek az előadókon. Reméljük a jövő tanévben is láthatjuk őket!!

 

 

Hagyományainkhoz híven, ebben az évben is megemlékeztünk a márciusi ifjakról. Lelkesen készítettük a nemzeti színű kokárdákat, virágokat, pillangókat és különféle díszeket az ünnep alkalmából. Minden csoportban említést tettünk az ünnep fontosságáról, természetesen a gyerekek nyelvén. Március 14-én délelőtt az egész óvoda elvonult a kopjafához és leszúrtunk a virágok mellé nemzeti színű kokárdáinkat, amit a szorgos kis kezek készítettek. Ezután verset mondtunk és közösen énekeltünk.

 

 

Újszász 2016©