Karácsonyi díszbe öltözött az óvoda, feldíszítettük a fenyőfákat, mind a két óvodában. A Bajcsy-úti Óvodába Gintl Zoltán és felesége ajándékozta a fát, a Kertvárosi Óvoda fenyőfája Pócs János országgyűlési képviselő ajándéka. Ezúton köszönjük szépen! 

Megérkezett óvodánkba december 7-én a Mikulás. A gyermekek már izgatottan várták érkezését, készültek sok-sok verssel, dallal, tánccal. Rajzoltak és színeztek is a Mikulásnak. Köszönjük Tigyi Zoltánnak és Molnár Tibornak a közreműködést. 

A sok csomag mellé Konka Csaba képviselő minden óvodás és bölcsődés gyermeknek csomagot ajándékozott. Köszönjük szépen! 

Minden évben szervezünk adventi játszóházat, a szülők és a gyermekek részére. Így december 12-én, szombaton délelőtt, a szülők és a gyermekek szép karácsonyi díszeket készítettek együtt. Hangulatos délelőtt volt. 

Az általános iskola első osztályosai látogattak el hozzánk. Kedves adventi műsorral és ajándékkal kedveskedtek a leendő elsősöknek. 

Dr. Harangozó Helgának szeretnénk megköszönni a sok játékot, amit hozott az óvodás gyermekek részére. 

Óvodásaink szerepeltek a 3. adventi gyertyagyújtáson december 13-án, ahol Hóember táncukkal nagy sikert arattak. Felkészítették őket: Kocza Antalné Mucza Melinda és Csibrány Angelika

A 3. adventi vasárnap délutánján az óvodapedagógusok által készített karácsonyi díszeket kínáltunk. Az itt felajánlott teljes összeget, 25 115 Ft-ot a gyermeknapra fordítjuk. 

Kertvárosi óvodásaink is szerepeltek ebben a hónapban, hiszen felléptek a Családsegítő Szolgálat által szervezett karácsonyi ünnepségen és a magányosok karácsonyán. A gyermekeket felkészítette Nyerges Judit,Sellerné Földi ErikaBarta Imréné és Tukacs Ágnes

Végre elérkezett a várva várt karácsony az óvodában. A közös karácsonyi ünnepség ebben az évben is a Kertvárosi Óvoda aulájában került megrendezésre. Mindkét óvoda gyermekei szerepeltek kedves karácsonyi műsorral, majd ezt követően a Vidám Vándorok Társulata karácsonyi műsora zárta a közös ünnepséget, amelynek belépőjét az SZMK támogatta minden gyermek részére. 

Köszönjük szépen a Volán Busznak és a Zagyvaparti Idősek Otthonának (Kézér Bélának), hogy segítettek abban, hogy a gyerekek eljussanak a Kertvárosi Óvodába. 

Zöleiné Ibolyának és a konyha dolgozóinak köszönjük a finom pogácsát, az SZMK tagoknak pedig a mandarint, szaloncukrot és a szörpöt. 

Ebéd után minden csoport megtartotta a saját csoportjában a karácsonyt. Mindenütt a feldíszített fenyőfa alatt ajándék lapult. Sok-sok játék, autó, baba, könyv. Ezúton szeretnénk megköszönni Molnár Péterpolgármester úrnak, hogy minden csoportnak 10 000 Ft-ot adott játékokra. A gyerekek nagyon örültek, és igazán meglepődtek. 

Végezetül pedig, az Újszász Városi Óvoda és Bölcsőde valamennyi dolgozója és a gyermekek nevében, kívánok békés, boldog új esztendőt mindenkinek! 

Molnárné Hegedűs Krisztina
intézményvezető 

 

 

A karácsonyfa alatt

 

Az ünnepség résztvevői

 

Karácsonyi műsor

 

Újszász 2016©