Hurrá, kirándulunk! Így ujjongtak a gyerekek az óvodában, amikor megtudták, hogy a budapesti Elevenparkba utazunk, ami az ÚJ BUDA Centerben található. 

November 18-án két busszal utaztunk Budapestre, hogy egy csodálatos napot töltsünk el a játszóházban. Hatalmas alapterületen nagyon sok lehetőség nyílt a játszásra, mászkálásra, kerékpározásra, szaladgálásra, ugrálásra, csúszdázásra. Kipróbálhatták, hogy milyen óriási trambulinon ugrálni, motorokkal, autókkal dodzsemezni, csúszdákon sikoltozva lecsúszni, labirintusban „eltévedni”, színes labdákkal lövöldözni. Nagyon érdekes volt a gyerekeknek az óriási krokodil, aminek a száján ki- bemászkálhattak, csúszkálhattak. 

A finom ebéd elfogyasztása után is volt még egy kis idő a játékra, de sajnos hamarosan indulni kellett haza. 

Nagyon kellemesen elfáradtak a gyerekek és a felnőttek is egyaránt. 

Reméljük, lesz még máskor is lehetőségünk ellátogatni ebbe a „játék országba”, mely változatos, sokoldalú élményszerzésre, szabad, ugyanakkor nagyon fejlesztő mozgásra, felhőtlen játékra, jókedvre ad lehetőséget. 

Köszönjük szépen Molnár Péter polgármesternek, hogy anyagilag is hozzájárult ahhoz, hogy az óvodás gyerekek egy új élménnyel gazdagodhattak. 

Az óvoda dolgozói 

 

Színes labdák között

 

Kocsikázás

 

Újszász 2016©