Tartalomjegyzék

Szeretettel köszöntjük leendő új családjában! Tisztában vagyunk vele, hogy milyen komoly áldozatot jelent az Ön számára ez az elhatározás, ha a tájékoztatónk alapján úgy dönt, hogy igénybe veszi szolgáltatásainkat.

Tudjuk, hogy ez a döntés nem könnyű! Munkatársainkkal ígérjük Önnek, hogy mind szolgáltatásainkkal, mind pedig az Otthon felszereltségével igyekszünk elnyerni az Ön és hozzátartozói elismerését. Kérjük figyelmesen olvassák el az intézményünk által kínált lehetőségeket és az ebben foglaltaknak megfelelően szíveskedjenek eljárni.

Bármilyen problémájuk, kérdésük adódna, kérjük keressenek meg bennünket, hogy segíthessünk.

Mély tisztelettel:

Nyitrainé Kis Katalin
Zagyvaparti Idősek Otthona igazgatója

 

Elérhetőségek:

Honlap: www.zagyvaparti.hu

Telefon: 56/366-533/17-es mellék; 56/368-033/17-es mellék;

Fax: 56/368-033/10-es mellék

E-mail címe:
Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.
Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

 

 

 

 

Az Idősekért Alapítvány 1997-ben jött létre, 2004-től közhasznú alapítványként működik. Az Alapítvány kiemelt céljai a Zagyvaparti Idősek Otthonában élők kulturális, foglalkoztatási igényeinek színesítése, életkörülményeinek javítása, tárgyi feltételek kiegészítése.

Az Alapítvány tagjai rendszeresen, ünnepekhez kapcsolódva foglalkozásokat szerveznek az otthon lakói részére, illetve ajándékokkal lepik meg az ellátottakat, előadó művészeket hívnak, kirándulásokat szerveznek.

Folyamatosan törekszik az Alapítvány Kuratóriuma az otthonban élők esélyegyenlőségét fenntartani, személyi segítéssel, információkhoz való juttatással (kísérés bevásárolni, könyvtárba, előadásra, aktivitás fenntartása sétával, tornával, szellemi vetélkedő), hitélet gyakorlásával, családi kapcsolatok fenntartásával, mentálhigiénés segítségnyújtással, beszélgetéssel.

Kapcsolatot ápolnak a helyi és környékbeli civil szervezetekkel, az Alapítvány tagja a Városi Civil Fórumnak is. Megragad valamennyi pályázati lehetőségeit céljaival összhangban.

Amennyiben Ön és családja is egyetért az Idősekért Alapítvány céljaival, kérjük adója 1%-át juttassa el részünkre.

Adószám: 18833197-1-16

Ha céljainkat anyagi javakkal is támogatni tudja, számlaszámunk:

70300053-10016587 (Újszász és Vidéke Takarékszövetkezet)

Szívesen fogadunk természetbeni felajánlásokat is.

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.