2016. április 16-án sor került, immáron 22. alkalommal a Vörösmarty Tanulmányi és Sport Alapítvány támogatását szolgáló jótékonysági rendezvényünkre. 

Mint ahogy az már lenni szokott, lázas készülődés, izgalom előzte meg a nagy napot, hisz a 8. osztályosaink már hónapokkal előbb elkezdték az angol keringő lépéseit tanulni, majd egy gyönyörű koreográfiáig sikerült eljutniuk Tukacs Ágnes vezetésével. A nyitótáncot megelőző műsorban – a mi ajándékkosarunkban – igyekeztünk néhány gyöngyszemet bemutatni az iskola repertoárjából. A tapsból úgy tűnt, a megjelent közel 250 vendég nem kis tetszésére. 

Íme a köszöntő műsor és annak résztvevőinek névsora: 

Pingvin tánc 2.b (Felkészítő:  Violáné Pintér Andrea) 

Teátrum Művészeti Alapiskola nagycsoport (Felkészítő: Bartáné Mucza Tünde) 

Teátrum Művészeti Alapiskola kiscsoport (Felkészítő: Bartáné Mucza Tünde) 

Segítő: Némethné Simon Ágnes (hangszer szóló) 

Citera, furulya – előadták: Kovács Brigitta, Ézsiás Zsófia 

Szintetizátor – Ágotai Ede 3.a 

Hawai tánc – 4.ab (Felkészítő: Csajbókné Nyári Erzsébet, Nyolcas Károlyné, Rabné Vágó Katalin) 

Fordulat Tánccsoport (Felkészítő: Tukacs Ágnes) 

Fire Dance Tánccsoport – Rézsó Babett, Vágó Csaba iskolánk volt tanítványai 

2.ab néptánc csoportja (Felkészítő: Sulyok Marianna) 

4.b néptánc (Felkészítő: Sulyok Marianna) 

Az első bálozóknak és a lelkes kollégáknak köszönhetően kb. 600 tombolajegyet sikerült eladni. A lelkes támogatók jóvoltából a sok különleges és nemes felajánlás segítségével sokaknak tudtunk örömet szerezni. 

Tudjuk, hogy nehéz időket élünk, hogy a családok pénztárcája egyre szűkösebb, ezért is gondoljuk, hogy igen nagy értéket kaptunk minden támogatónktól. A megtisztelő jelenlétükkel – több mint 200 ember! – és az e mellé juttatott felajánlásoknak köszönhetően az idei báli bevételünk nettó 430.000.-Ft. Köszönjük mindenki segítő mellénk állását, külön tisztelettel: Pócs János országgyűlési képviselőnknek és Molnár Péter polgármesternek – a bál védnökeinek – megtisztelő és nagylelkű támogatását. 

És íme, álljon itt azok névsora, akik nélkül a sikert nem könyvelhettük volna el: 

Ágotai Ede, az Önkormányzat Karbantartó Csoportja, Bálint Ferenc, Barta Imréné, Barta Jánosné, Bencsik Orsolya, dr. Bene Ildikó, Bodnárné Szabó Gabriella, Buzás-Ács Enikő, Czapkó Róbert, Dobozi Róbert, Együtt Újszászért Egyesület, Eszesné Csizmadia Melinda, Földi Krisztina, Gintlné Nagy Melinda, Idősekért Alapítvány, Kállai Csaba, Kaló Istvánné, Lázár Imréné, Makainé Zérczi Zsuzsanna, Mérész Tímea, Mérész Zoltán, művelődési ház dolgozói, Nagy Gáborné, Nagy Róbertné, id. Pap Gábor, Pap Szilvia, Paplanos Tibor, Pege Marianna, Pomázi János, Sarkadi Lajosné, Szabóné Balogh Mária, dr. Szóró Magdolna, Szűcs Pál, Tóth Csabáné, Tukacsné Horkai Ágnes, Turza Ferenc, Újszász 2000 Alapítvány, Ulviczki Ferencné, Utasi Katalin, Vajdák a Romákért Alapítvány, Vigné Kálmán Anita, Zagyvaparti Idősek Otthona 

Bogárné Simon Klára
intézményvezető
az alapítvány kuratóriumának elnöke 

 

Újszász 2016©