Nyomtatás
Kategória: Tájékoztatók
Találat: 44

Tisztelt Újszászi Lakosok!

Évek óta visszatérő probléma településünkön temetőnk általános állapota.

A gondok felszámolására minden évben civil összefogások, kezdeményezések alakulnak, de Önkormányzatunk is erőn felül ki szokta venni részét az ottani gaz- és gyomirtásból, hulladékszállításból.

A temető területén belül azonban nem Önkormányzatunk az illetékes.

A tulajdonos egyház megbízásából fenntartóként a Váci Egyházmegyei Temetőüzemeltető Kft látja el az üzemeltetési feladatokat és szedi az abból származó bevételeket.

A VET Kft. konkrétan meghatározott feladatai:

A mai napon (2024.05.03.) személyes egyeztetést kezdeményeztem az üzemeltető VET Kft-vel, kérve azonnali beavatkozásukat és egy megnyugtató, hosszú távú üzemeltetési terv kidolgozását, mely biztosítékot nyújt arra, hogy minden évben nem kell majd újra szembesülnünk ugyanazokkal a problémákkal.

Ügyvezető úr felhívta rá a figyelmem, hogy panaszjelzés az újszászi temető állapotára rajtam kívül senkitől nem érkezett feléjük.

Tájékoztatom Önöket, hogy akinek gondja, bejelentenivalója van temetőnkkel kapcsolatban, az közvetlenül az illetékesekhez is fordulhat az alábbi elérhetőségeken.

Bízom benne, hogy közös fellépéssel ki tudunk alakítani végre egy megfelően működő, mindenki megelégedésére szolgáló rendszert.

Dobozi Róbert
polgármester

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.