Nyomtatás
Kategória: Tájékoztatók
Találat: 70

Tisztelt Újszásziak! Tisztelt Érintettek!

Újszász Városi Önkormányzat a TOP_Plusz-1.2.3-21 kódszámú, Belterületi közutak fejlesztése című pályázat keretében a Hunyadi út burkolatának felújítását és korszerűsítését valósítja meg. A kivitelezési munkálatok az aszfaltozás szakaszába érkeztek.

Az aszfaltozás ideje alatt Újszász város egyik fő gyűjtőútjának számító Hunyadi úton és folytatásában a Szabadság téri útszakaszon teljes útzár lép életbe.

A munkálatok várható időtartama előre láthatóan (időjárás függvényében változhat):

2024. március 26. (kedd) napjától 2024. március 28. (csütörtök) napjáig.

A munkavégzés befejezése – a kivitelező tájékoztatása szerint – érintheti 2024. március 29. (péntek) napját is.

Az érintett napokon az útzár reggel 7.00 órakor lép életbe, és az adott napon minimum este 19.00 óráig tart.

Az adott napokon az utolsó aszfaltbeépítést követően 2 óra elteltével csak a lakók állhatnak be személygépjárművel az ingatlanjaikhoz, de a tehergépjármű-forgalom és az átmenő forgalom számára a behajtás csak 2024. március 29-én (péntek) történhet meg először.

A munkaterület a csatlakozó utcák felől elkorlátozásra kerül, a behajtás rendjét jelzőőrök felügyelik!

A csatlakozó utcákból az áthajtás sem lehetséges, ezért az Akácfa út, Lehel út, Kolozsvári krt., Erzsébet krt., Bajcsy-Zsilinszky út, Kossuth Lajos út és Dózsa György út érintett szakaszain zsákutcára irányadó forgalmi renddel kell számolniuk a közlekedőknek.

A településközpontban lévő intézmények és közületek, valamint az északi városrész elérése a Jász út – Baross út – Dózsa György út – József Attila út – Vörösmarty út felől lehetséges.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Szabadság tér 4. szám alatti egészségügyi központ (orvosi rendelők) területére gépjárművel történő behajtás sem lesz lehetséges!

A munkálatok ideje alatt a területen és a környező utcákban is munkások és munkagépek jelenlétére kell számítani. Kérjük, fokozott figyelemmel közlekedjenek, az ideiglenesen kialakított közlekedési rendet tartsák be.

A balesetmentes közlekedés biztosítása érdekében végzett munkálatok ideje alatt okozott kellemetlenségek miatt, szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

Újszász Városi Önkormányzat

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.