Nyomtatás
Kategória: Tájékoztatók
Találat: 228

Településünk szakember-ellátottságának fontos feltétele a megfelelő minőségű és mennyiségű önkormányzati szolgálati lakások rendelkezésre állása. Az utóbbi négy évben orvostanhallgatót, védőnőt, körzeti megbízottat, megbízott őrsparancsnokot, matematika tanárt sikerült településünk intézményeibe csábítani önkormányzati lakhatási lehetőség felajánlásával, ezzel is enyhítve a mindenütt tapasztalható szakemberhiányt.

Szolgálati lakásaink folyamatos karbantartása mellett azonban új lakások kialakítására is nagy igény mutatkozik.

Most egy pályázat jóvoltjából az Egység út 21. sz. alatti romos önkormányzati ingatlan teljes felújítása valósulhat meg nettó 33.944.757,-Ft vissza nem térítendő támogatás felhasználásával. A kivitelezés várható befejezése: 2023 év első fele.

A felújítás után az ingatlant magasan képzett, településünkön kiemelt közfeladatot ellátó szakember lakhatásának biztosításával fogja Önkormányzatunk hasznosítani.

 

01.jpg 02.jpg 03.jpg

04.jpg 05.jpg 06.jpg

Fotó: Dobozi Róbert | facebook | 2023.02.23.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.