Nyomtatás
Kategória: Tájékoztatók
Találat: 198

 

Az Európa Tanács hozta létre a legjobb európai gyakorlatot folytató, bizonyítottan magas minőségben kormányzó helyi önkormányzatok részére az Európai Kiváló Kormányzás (ELoGE) Védjegyet.

A TÖOSZ által koordinált, újszászi civil szervezetek által támogatott pályázatunkra az alábbi hivatalos válasz érkezett a mai napon:

„Ezúton értesítem, hogy az Európai Kiváló Kormányzás Védjegyet odaítélő Védjegy Bizottság a két független szakértő jelentése és javaslata alapján az Európai Kiváló Kormányzás Védjegy (ELoGE) odaítéléséről döntött Újszász Város Önkormányzata részére.

Az Európai Kiváló Kormányzás Védjegy ünnepélyes díjátadó ünnepségére 2021. november 10-én Budapesten, a Belügyminisztérium Márvány Aulájában kerül sor.

Fogadja ezúton is szíves gratulációnkat, amely méltó elismerése az Önök önkormányzata által végzett színvonalas munkának!"

Dobozi Róbert
polgármester

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.