Nyomtatás
Kategória: Tájékoztatók
Találat: 224

 

Tisztelt Újszászi Lakosok!

Az SZKTT Humán Szolgáltató Központ Drogkonzultációs és Információs Központ szolgáltatásait a jövőben kibővített formában szeretnénk elérhetővé tenni Újszász Város lakossága számára.

A központ szakemberei 2021. szeptember 1. napjától minden héten szerdán 9-11 óráig - igény szerint más időpontokban is - kihelyezett ügyfélfogadást tartanak a Zagyva Menti Integrált Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálat épületében (Újszász, Bajcsy-Zsilinszky út 20.; tel: 06-56/552-068).

Számtalan településen, sajnálatos módon egyre inkább problémát jelent a szintetikus dizájner drogok fogyasztásának elterjedése a lakosság körében, fokozottan jelenik ez meg a fiatal korosztály tekintetében. A központ munkatársai a szenvedélybetegek és hozzátartozók támogatását végzik, szolgáltatásaink között megtalálható az egyéni konzultáció, motivációfokozás, családterápia. Kiemelt feladatunk a prevenció valamint a megkereső tevékenység, melynek célja a terápiás kapcsolattal nem rendelkező szenvedélybetegek felkutatása, ellátásba vonása.

A szolgáltatást minden újszászi lakos díjmentesen veheti igénybe.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.