2017. július 20.
ÚJSZÁSZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A KÖZIGAZGATÁS HATÉKONYSÁGÁNAK FEJLESZTÉSE ÚJSZÁSZON

 

„Újszász Városi Önkormányzat ASP központhoz való csatlakozása” című KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01048 azonosító számú projekt keretében 7,00 millió forintos vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a hatékony közigazgatás fejlesztéséhez.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, 7,00 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével. A projekt célja az egységesített önkormányzati elektronikus ügyviteli megoldások bevezetése az önkormányzati ASP központhoz történő csatlakozás megvalósításával.

A csatlakozás megvalósulásával Újszászon is bevezetésre kerül az országosan egységesített iratkezelő rendszer, gazdálkodási rendszer, adó rendszer, ipar-és kereskedelmi rendszer, hagyatéki leltár rendszer és települési portál, valamint az elektronikus ügyintézésre alkalmas ügyintézési portál.

A projekt keretében az ASP központhoz való csatlakozáshoz szükséges korszerű szoftver és hardver beszerzések is megvalósulnak.

A projekt megvalósításának üteme: 2017. június 1. – 2018.augusztus 29.

További információ kérhető:

Újszászi Polgármesteri Hivatal
5052 Újszász, Szabadság tér 1.
telefon: 06-56/552-022
e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.