Nyomtatás
Kategória: Civil szervezetek
Találat: 1749

Az egyesület rövid története:

A Mozgássérültek Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete 1981-ben alakult. Az újszászi csoport 1999. októberében jött létre, az egyesület 40. csoportjaként. A megalakulás óta havi rendszerességgel tartjuk összejöveteleinket. Évenként kirándulást szervezünk. Már hagyományossá vált a decemberi "Sorstársak karácsonya" című rendezvényünk.

2001-ben a Fogytékosok Esélye közalapítvány pályázatán 250.000,-Ft-ot nyert csoportunk szabadidős tevékenységek témakörben. Ebből fedeztük az "Integrációs nap az egyenlő esélyekért" című rendezvényünket.

 

Tévékenységi körünk:

A felnőtt korú, fogyatékossággal élő személyek esélyegyenlőségének elősegítése, társadalmi hátrányaik kompenzálása, társadalmi megitélésük megváltoztatása. A hátrányos helyzetű emberek kimozdítása, számukra élményt adó szabadidős programok biztosításával.

Székhely:

Művelődési Ház klubterme

Csoportvezető:

Ulviczki Józsefné

06-56/366-114

Néhány kép az egyesület eseményeiről:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.