Nyomtatás
Kategória: Labdarúgás
Találat: 560

2017. október 7. IX. forduló

Újszász – Mezőtúr 4-1 (2-1)
Újszász, 80 néző. vezette: Bán János

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Szabó Attila, Szurmai Tibor (Balázs Mihály), Veréb Dániel, Dóra Ákos, Rézsó Péter (Szabó Gábor), Kocsis Bálint (Jánosik Sándor), Gazdag Gyula, Pongrácz Martin, Kovács Tamás (Paplanos Ádám)

Góllövők: Kovács Tamás (13. perc), Dóra Ákos (21. perc), Rézsó Péter (56. perc), Pongrácz Martin (65. perc)

Két vesztes mérkőzés után, a megyei másodosztályból feljutó, jó erőkből álló Mezőtúr csapatát fogadtuk hazai pályán. Borzasztóan kezdtünk, pár másodperc (!) elteltével Kovács Györgynek kellett védenie egy mezőtúri játékos lövését, aki talán maga sem hitte, hogy ilyen gyorsan helyzetbe kerül. Lassan de biztosan kezdtünk ébredezni, olyannyira, hogy a 13. percben Kovács Tamás bombagóljával a vezetést is megszereztük. Nyolc perc elteltével pedig már 2-0-át mutatott az eredményjelző, miután Dóra Ákos is bevette a vendégek kapuját. A 26. percben a mezőtúriak gólfelelőse Kormos szépített szabadrúgásból, de szerencsére ez nem fogott meg minket. Nem sokkal később egy szép támadás végén újabb gólt szereztünk Kovács Tamás révén, de les miatt érvénytelenítette a játékvezető. 2-1-es állással fordulhattunk, és a második félidőt már sokkal jobban kezdtük. Tíz perc elteltével Rézsó Péter is feliratkozott a góllövők közé, majd a 65. percben Pongrácz Martin szabadrúgásból csavart mértani pontossággal a felső sarokba. Ezután már eldőlt a mérkőzés, már csak azért is, mivel a fáradni látszó vendégek szinte semmi veszélyt nem jelentettek a kapunkra. Az eredmény viszont már nem változott a hátralévő időben. Magabiztos, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, amely mindenképpen jól jött, a következő Jászkisér elleni hazai mérkőzésünk előtt.

Szurmai Tibor

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.