Nyomtatás
Kategória: Labdarúgás
Találat: 525

2017. szeptember 23. VII. forduló

Újszász – Rákóczifalva 1-2 (1-0)
Újszász, 80 néző. vezette: ifj. S. Nagy Zsolt

Újszász: Szaszkó Csaba – Veréb Viktor, Szabó Attila, Balázs Mihály (Fekete Tamás), Veréb Dániel, Dóra Ákos, Szurmai Tibor, Gazdag Gyula, Rézsó Péter, Kocsis Bálint (Paplanos Ádám), Kovács Tamás

Góllövő: Rézsó Péter (13. perc)

A karcagi bravúros győzelem után hasonló jó eredményt várt mindenki hazai pályán Rákóczifalva ellen. Kissé álmosan kezdtük a mérkőzést, rögtön két veszélyes helyzet is kialakult a kapunk előtt, de szerencsére a gólt megúsztuk, és ez jó ébresztő volt a számunkra. Olyannyira, hogy a 13. percben már az előny is nálunk volt, miután egy szép támadás végén Rézsó Péter talált a kapuba. A vezetés megszerzése után is tovább támadtunk, egymás után jöttek a helyzetek, amelyeket rendre ki is hagytunk. Többgólos előny helyett 1-0-ról várhattuk a folytatást. A második félidőben arra törekedtünk, hogy minél hamarabb gólt szerezzünk, amellyel nagy valószínűséggel el is dőlt volna a találkozó. A lehetőségeink erre ismét megvoltak, de vagy rossz döntést hoztunk, vagy pedig a vendégek parádésan védő kapusa akadályozta meg az újabb találatot. Ezután jött az, amire nagyon nem számítottunk. A 64. percben a falvaiak szinte a semmiből kiegyenlítettek Ruskó révén. Megzavart minket az egyenlítés, viszont még ezután is volt esélyünk a győzelemre, de sajnos, ha másnap reggelig tartott volna a mérkőzés, akkor sem tudtuk volna megszerezni második gólunkat. Megtették ezt helyettünk a vendégek, a 82. percben egy szöglet utáni kavarodást követően Tálas lőtt a kapunkba, amivel mindhárom pontot elvitte ellenfelünk. A „szokásosnál” is fájóbb vereséget szenvedtünk hazai pályán. Nem játszottunk rosszul, legalább két mérkőzésre elegendő helyzetünk volt, mégsem szereztünk egy pontot sem. A következő fordulóban Jászfényszaru otthonában lépünk pályára.

Szurmai Tibor

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.