Nyomtatás
Kategória: Lábtoll-labda
Találat: 642

Nagy sikerrel zárult a 10. születésnapját ünneplő Budapesti Nagy Sportágválasztó, hiszen több mint húszezer látogató lépte át a Merkapt Sportközpont kapuját szeptember 15–16-án a XXI. rendezvényen. Rekordszámú, 115 sportágat volt lehetősége kipróbálnia mindenkinek, aki a sportágválasztó két napján sportágat akart választani.

A lábtoll-labda 2008 szeptembere óta van jelen az eseményen. A III. Nagy Sportágválasztón lábtoll-labdázhattak először az érdeklődők. Azóta minden alkalommal jelen voltak a lábtoll-labdázók, sőt az utóbbi időben két rokon sportággal, a sepak takraw-val és a shuttleball-lal bővítették a kínálatot.

Az első nap Fehér János vezetésével Bakó Lili, Czétényi Klaudia, Czétényi Krisztián, Galambos László, Kenyeres Krisztián, Kovács Enikő, Nagy Bálint, Oláh Péter, Sebők Roland és Zachar Norbert (Újszászi VVSE) játszott az iskolákból és az óvodákból csoportosan érkező érdeklődőkkel.

Fehér János konferálásával Galambos László, Kenyeres Krisztián, Kovács Enikő és Sebők Roland a nagyszínpadon is bemutatta mindhárom sportágat.

A második napon Berkó Sándor vezetésével Bábosik Ádám, Fehér Valéria, Frankó Katalin, Hornyák Erzsébet, Kovács Evelin és Kökény Martin várta a családokat. A családoknál lassabb volt a tempó, jóval tovább tartózkodtak egy-egy sportági helyszínnél, mint az előző nap az iskolások. Volt, hogy a gyerekek kedvéért álltak meg a lábtoll-labdázásnál és a shuttleballnál. Aztán apuka és anyuka is kedvet kapott a játékhoz. Máskor a szülők kezdtek labdázni, és a gyerekek később kapcsolódtak be.

 

Google Photos

Fotó: Czétényi Klaudia és Fehér János

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.