Nyomtatás
Kategória: Labdarúgás
Találat: 663

2015. október 24. XI. forduló

Kisújszállás – Újszász 1-1 (0-1)
Kisújszállás, 100 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Nagyistván Ádám – Veréb Viktor, Szarvák Krisztián, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Rédei Csaba, Fekete Tamás (Rézsó Péter), Fodor Gergely (Lengyel András), Juhász Márk, Czibak Tibor

Góllövő: Czibak Tibor (35. perc)

Napsütéses, remek időben került sor kisújszállási vendégjátékunkra a 11. fordulóban. A pályáról ugyanezt már nem lehetett elmondani, ugyanis rendkívül mély talajú játéktéren küzdhettek meg a csapatok. Nem is várhatott senki szép játékot, a csúszkálás és a sok hiba jellemezte az eléggé alacsony színvonalú első félidőt. Rögtön a mérkőzés elején a hazaiaknak volt nagy helyzete, de Nagyistván Ádám jól mozdult ki a kapuból, és védeni tudott. A 35. percben legnagyobb helyzetünket mi viszont gólra váltottuk, amikor Fekete passza után Czibak került helyzetbe és vágta a labdát a léc alá. Ez a gól azt jelentette, hogy előnnyel térhettünk pihenőre. A folytatásban aztán rá sem lehetett ismerni csapatunkra, mintha a pályán sem lettünk volna, előre veszélytelenek voltunk, a hazaiak kapujáig alig jutottunk el. A kisújszállásiak viszont nagy lelkesedéssel végigtámadták a második félidőt, többször is közel álltak a gólszerzéshez, ami a 80. percben sikerült is nekik. Egy szöglet után a hosszún érkező Pintér volt eredményes és kiegyenlített. Sajnos, nem bírtuk el a hazaiak nagy nyomását, és nem tudtuk kapott gól nélkül kihúzni a hátralévő időt. El kell ismerni, hogy a második félidő alapján nem érdemeltünk győzelmet, sőt akár ki is kaphattunk volna. Hétvégén mindenképpen jobb teljesítményre lesz szükség ahhoz, hogy hazai pályán legyőzzük az újonc Tiszaföldvár csapatát.

Szurmai Tibor

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.