2014. november 22. XV. Forduló

Újszász – Törökszentmiklós 1-0 (1-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Szabó József

Újszász: Kovács György (Lengyel Gábor) - Veréb Viktor, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Szabó Attila, Lengyel András, Rédei Csaba, Gazdag Gyula (Csernus Csaba), Juhász Márk (Rézsó Péter), Czibak Tibor, Sipos Zsolt

Góllövő: Sipos Zsolt (14. perc)

Az őszi szezon utolsó mérkőzését játszottuk Törökszentmiklós csapata ellen. Fontos volt számunkra a három pont begyűjtése, ugyanis tudtuk, hogy győzelmünk esetén ott tudunk maradni a tabella elején. Ennek szellemében léptünk pályára és próbáltuk ráerőltetni akaratunkat a vendégekre. Elég korán, már a 14. percben megszereztük a vezetést, amikor Sipos vette be a törökszentmiklósiak kapuját. A továbbiakban is mi irányítottunk, bár néha már-már belealudtunk saját játékunkba, amely alaposan felhozta az eléggé megilletődve kezdő ellenfelünket. Veszélyt így se nagyon jelentettek a kapunkra, ám a félidő vége előtt kishíján kiegyenlítettek, de Lólé nagy erejű lövése a felső lécet találta telibe. A második félidőben már több lehetőségünk adódott. Többször eldönthettük volna a mérkőzést, de vagy rossz megoldást választottunk, vagy a remekül védő törökszentmiklósi kapus tudott hárítani. A végére kicsit izgulhattunk, nehogy kiegyenlítsenek a vendégek, de szerencsére sikerült kapott gól nélkül lehozni ezt a küzdelmes mérkőzést. A játék képe és a helyzetek alapján nem érdemtelenül gyűjtöttük be a három pontot.

 

Ifi: Újszász – Törökszentmiklós 0-0

Tartalékos felállásban léptünk pályára a harmadik helyezett Törökszentmiklós elleni mérkőzésen, amelyen ezúttal érintetlenek maradtak a hálók.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.