2014. szeptember 20. VI. forduló

Csépa – Újszász 2-0 (1-0)
Csépa, 50 néző. vezette: Tóth Pál

Újszász: Kovács György - Szabó Attila, Szurmai Tibor, Veréb Dániel (Tímár Martin), Lengyel András, Rédei Csaba, (Gazdag Gyula), Veréb Viktor, Csernus Csaba (Fekete Tamás), Juhász Márk, Sipos Zsolt, Czibak Tibor

A 6. fordulóban az eddig nagy meglepetésre még pontot sem szerző Csépa otthonába látogattunk. Bár a papírforma a mi győzelmünket ígérte, azért joggal tartottunk ettől a mérkőzéstől, ugyanis minden negatív széria megszakad egyszer. Rossz érzésünk sajnos be is igazolódott, bár ennek jelét nem lehetett észlelni az első félidőben. Nagy fölényben játszottunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amelyeket rendre el is hibáztunk, míg a hazaiaknak gyakorlatilag halvány esélyük sem volt a gólszerzésre. Már a szünetre készült mindenki, amikor a 44. percben Oberna tartott meg egy fejjel megcsúsztatott labdát, majd tolt rajta kettőt-hármat, és kb. 25 méterről nagy gólt rúgott a léc alá. Részünkről a legrosszabbkor, ráadásul a semmiből szerezték meg a vezetést a vendéglátók. A folytatásban is hasonló volt a felállás, mentünk előre, támadtunk, de még büntetőből sem sikerült a hálóba találnunk. Egyre görcsösebb lett játékunk és világossá vált, hogy bizony ez nem a mi napunk, semmi sem jött össze. Az utolsó percben Szabó Attila szabálytalankodott a tizenhatoson belül, amiért a csépaiak is kaptak egy büntetőt, a különbség viszont az volt, hogy Papp révén ők értékesítették is azt. Ezen a napon igazságtalan arcát mutatta meg a futball. Látszólag sima, 2-0-s vereséget szenvedtünk, a játék képe alapján viszont ennek minimum fordítva kellett volna lennie. A következő fordulóban – bár nem lesz egyszerű feladat – hazai pályán próbálunk javítani Karcag ellen.

 

Ifi: Csépa – Újszász 0-9

Góllövők: Szarvák Krisztián (2), Kenyó Márk (2), Pető Tibor (2), Farkas Antal, Rézsó Péter, Varga Martin

Nagyarányú győzelemmel hangolt a Karcag elleni hazai rangadóra ifjúsági csapatunk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.