2012. december 28-án a hatodik szepataka bajnokságot rendezték az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói. A Magyarországon csak Újszászon játszott, Malajziából, Thaiföldről származó sportágban korábban az ÚVVSE játékosai többször indultak franciaországi, németországi és svájci versenyeken. 2012-ben is volt több meghívásuk, de nem volt pénzük az utazásra. A lábtoll-labda edzéseken azonban többször előkerült a bambusz labda, amely kiválóan fejleszti a gyorsaságot, és a látványos ollózások megtanulásában is nagyon jó segédeszköz. Az évzáró résztvevői nagy lelkesedéssel játszották a lábtoll-labda rokon sportágát, és izgalmas mérkőzéseken döntötték el a helyezéseket. A reguban öt trió játszott körmérkőzést. Az összeállításában egy helyen megváltozott tavalyi bajnok veretlenül ismételte meg győzelmét. Párosban Tóth Gábor új partnerrel, Ráski Lajossal védte meg tavalyi elsőségét. Jól szerepelt az egyetlen női versenyző, Ézsiás Kitti, aki a reguban bajnoki címet nyert, a párosban Herczeg Gáborral második helyezést ért el.

Eredmények

Regu (5): 1. Ézsiás Kitti, Herczeg Gábor, Tóth Gábor 4 győzelem (8-0), 2. Harsányi Zoltán, Ráski Lajos, Tóth Gergő 3 győzelem (6-2), 3. Csák Dávid, Kanálos Júlió, Kanálos Róbert 2 győzelem (4-4), 4. Becskereki László, Fehér János, Juhász Patrik 1 győzelem (2-6), 5. Kanalas Renátó, Kanálos II. Róbert, Zsákai Milán 0 győzelem (0-8).

Páros (7): 1. Ráski Lajos, Tóth Gábor, 2. Ézsiás Kitti, Herczeg Gábor, döntő: 21-18, 21-16, 3. Harsányi Zoltán, Tóth Gergő, 4. Csák Dávid, Kanálos Róbert, 5. Kanálos II. Róbert, Zsákai Milán, 6. Becskereki László, Juhász Patrik, 7. Kanalas Renátó, Zele Richárd

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.