A sportolanemzet.hu össznemzeti sportportál internetes szavazást indított a nem olimpiai sportágak legjobbjainak megválasztására. Az első ízben megrendezendő Nem Olimpiai Sportágak Bajnokai szavazás során a szakági sportszövetségek kijelölték azokat a sportolókat, edzőket, akikre az országos online szavazáson voksolni lehet minden sportágban.

 

A szavazás kategóriái:

NOS Bajnok női kategória
A Magyar Lábtoll-labda Szövetség jelöltje: Kunics Réka

NOS Bajnok férfi kategória
A Magyar Lábtoll-labda Szövetség jelöltje: Tóth Gábor

NOS Bajnok csapat kategória
A Magyar Lábtoll-labda Szövetség jelöltje az Újszászi VVSE Becskereki Sándor, Herczeg Gábor, Kézér Zsolt, Tóth Gábor összeállítású csapata

NOS Bajnok edző kategória
A Magyar Lábtoll-labda Szövetség jelöltje: Laskiné Spingár Éva

NOS Bajnok szövetségi kapitány kategória
A Magyar Lábtoll-labda Szövetség jelöltje: Budavölgyi Kálmán

 

Az országos szavazás indulásakor a szövetségek által meghatározott sportági képviselők közül fognak kikerülni az év NOS Bajnoka kategóriák győztesei, második és harmadik helyezettjei. Valamennyi – a sportolanemzet.hu oldalon – regisztrált személy erősítheti a számára legszimpatikusabb jelölteket, kategóriánként hármat!

 

A szavazás menete

A szavazás nyílt, az egész országra kiterjed, de jelöltként csak a szövetségek által - NOS Bajnokai 2014 választásra akkreditált - sportolók vehetnek részt. A szavazás a sportolanemzet.hu portálon 5 különböző kategóriában történik, kategóriánként 3-3 jelölt kiválasztásával. Ugyanazon kategóriába három különböző sportági képviselőt kell választani! A jelöltek kiválasztási sorrendje is számít, ugyanis az elsőnek megjelölt sportoló 3 pontot, a másodiknak megjelölt 2 pontot, a harmadiknak megjelölt 1 pontot kap. Szavazni minden regisztrált tagnak csak egyszer lehet, de a különböző kategóriákban nem feltétlenül ugyanabban az időben. Szavazni csak valós teljes néven és a szavazót ábrázoló profilképpel lehet! Hamis névvel, ál regisztrációval vagy hibás profilképpel leadott szavazatokat figyelmeztetés nélkül visszavonhatunk! Ha leadtuk szavazatunkat egy kategóriában, a rendszer azt regisztrálja és szavazatunkat az adott kategóriában már nem tudjuk módosítani. Viszont nem kötelező minden kategóriában azonnal szavazni, más-más kategóriákba más-más időpontokban is szavazhatunk. A szavazás állása mindvégig publikus, mindenki számára elérhető, nyomon követhető. A szavazás szeptember 30-tól december 7-ig tart. A kategóriák első három helyezettjei díjazásban részesülnek a szavazást lezáró rendezvényen, december 18-án a Sportcsillagok Gálaestjének keretein belül.

Kérjük az újszászi sportbarátokat, hogy szavazzanak Tóth Gáborra és az ÚjszásziVVSE Becskereki Sándor, Herczeg Gábor, Kézér Zsolt, Tóth Gábor összeállítású lábtoll-labda csapatára!

 

Az Újszászi VVSE 2014-ben Európa-bajnok és Hungarian Open győztes csapata (Tóth Gábor, Becskereki Sándor, Herczeg Gábor és Kézér Zsolt)

 

Tóth Gábor (Újszászi VVSE) 2014-ben csapatban és vegyes párosban Európa-bajnok, egyéniben Eb ezüstérmes

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.