2014. október 16-án rendezték a szolnoki Szegő László Általános Iskola hagyományos Egészség napját, amelyen a sportprogramok között a lábtoll-labdázás is szerepelt. Az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói – Becskereki László, Dániel Márk, Diós Letícia, Ézsiás Fanni, Ézsiás Zsófia, Farkas Levente, Kökény Martin, Mága Roland – a nagy érdeklődésre való tekintettel két bemutatót is tartottak. Először az alsósoknak. Fehér János rövid sportágismertetője után Becskereki László mutatta be a sportág alapjait képező rúgásfajtákat és labda érintéseket, majd Mága Rolanddal a párban végezhető gyakorlatokat. A lányok közül Ézsiás Fanni volt a bemutató ember. A háló feletti fiúk-lányok elleni játékban meglepetésre csapatban és párosban is a lányok győztek. A bemutató után a közös játék következett. Az egyik oldalon a piros mezes újszásziak álltak. Minden újszászival szemben 8-10 gyerek állt sorban a labdára várva. A pirosak dobták a labdát, a Szegősök igyekeztek azt nagy lelkesen visszarúgni. A harmadik-negyedik próbálkozás után a többségnek már egészen jól ment a játék.

A kicsik elvonulása után a felsősök következtek, akik ugyanazt a programot csinálták végig, mint az alsósok. A játékban ők is nagyon lelkesek voltak. Alaposan elfárasztották az újszásziakat.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.