Kezdés bajnoksággal

 

2014 januárjában befejeződött a Magyar Lábtoll-labda Szövetség Egészségfejlesztés és szemléletformálás Újszászon lábtoll-labdázással című TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0653 számú pályázata. A pályázó öt éves fenntartást, utánkövetést vállalt, amely szerint öt éven keresztül három programtípusból évente annyi rendezvényt kell tartani, mint amennyit az alapszakaszban. Így évente négy bajnokságot, öt főzőnapot és egy kirándulást kell szervezni. A fenntartó szakasz első rendezvénye a bajnokság volt. A Lábtoll-labda Szövetség ebben az évben is a Bajcsy úti óvodások részére rendezi programjait. Szeptember 24-én a Városi Tornacsarnokban középiskolások közreműködésével rendezett bajnokságon három csapatot alakítottak a lelkes résztvevők. A Kisvakond, a Micimackó és a Nyuszi csapat talicskázással kezdte meg a versenyt. Utána a nyuszi ugrás, a lovacskázás hulahoppkarikában és a medicinlabda gurítás következett. Az ásványvíz és gyümölcsfogyasztással eltölt pihenő után a célba dobás lábtoll-labdával, majd a pöttyös labdák pattogtatása következett. A sportdélután kötélhúzással fejeződött be, amely során a Bajcsy útiak megmérkőztek a kertvárosi óvodásokkal. Mindenki nekiveselkedett, és belekapaszkodott a kötélbe. Az első húzásban a kertvárosiak voltak az erősebbek. A másodikban a Bajcsysok egyenlítettek.

Az eredményhirdetés során a győztes Kisvakond csapat, a második Micimackó csapat és a harmadik Nyuszi csapat tagjai müzli szeletet kaptak jutalmul.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.