Nagyon sikeres volt a szeptember 19-én és 20-án megrendezett 15. Jubileumi Budapesti Nagy Sportágválasztó. A kedvező, mindkét napon napsütéses időjárás, valamint a rekord létszámú – 107 – sportág részvétele látogató csúcsot eredményezett. A két napon 22000-en látogattak ki a Merkapt Sportközpontba. Az első napon 156 iskola tanulói próbálták ki szervezett csoportokban a sportágakat.

A 107 sportág között most is ott volt a lábtoll-labda és rokonsportága, a sepaktakraw. Mindkettőt az Újszászi VVSE utánpótlás játékosai mutatták be. Játszottak az érdeklődőkkel, ismertették a szabályokat, megmutatták a különböző rúgásokat és labdaérintéseket.

Szeptember 19-én Fehér János vezetésével Balogh Noémi, Barta Karolina, Becskereki László, Farkas Levente, Juhász Patrik, Kanalas Renátó, Kanálos Júlió, Kanálos Róbert, Kenyeres Lívia, Mága Roland, Ráski Lajos, Seres Zsolt, Vachal Krisztina, Válint Attila, Válint Boglárka és Varga Károly állta az iskolai és az óvodai csoportok rohamát.

Becskereki László, Kanalas Renátó, Kanálos Júlió, Kenyeres Lívia, Seres Zsolt és Vachal Krisztina Fehér János kommentálásával – végre egyszer szélcsendes időben – jól sikerült színpadi bemutatót is tartott.

Szeptember 20-án a családi napon Cseke Izabella vezetésével Becskereki László, Bolyós József, Csák Vivien, Fehér Valéria, Fülöp Áldáska, Hornyák Erzsébet, Kovács Enikő, Kovács Evelin, Kovács Gergő, Németh Márk és Zele Richárd fogadta a pontgyűjtéssel sok sportág felkeresésére ösztönzött látogatókat.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.