2014. június 10-én tartották hagyományos évzáró fagyizásukat az újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola lábtoll-labdázói. Az iskola második emeleti aulájában rendezett ünnepségen Fehér János köszöntötte a népes gyereksereget és a tanév során felkészülésüket és versenyzésüket segítő Bogárné Simon Klára iskola igazgatót, Bakó Jánosné és Tóth Gábor tanárokat, majd értékelte a zánkai diákolimpia eredményeit. Ebben az évben is a Vörösmartysok voltak a legeredményesebbek.17 érmet nyertek, három aranyat, öt ezüstöt és kilenc bronzot. Az aranyérmek száma kevesebb volt a korábban megszokottnál. A remekül szereplő pusztaszeriek nagy csatákban három aranyat megszereztek az újszásziak előtt. Az újszásziak közül a IV. korcsoportos fiúk érték el a legjobb eredményt: a csapatversenyben csak piros mezes újszásziak álltak a dobogón. Egyéniben hárman is érmesek voltak. A most ballagó Kanálos Róbert csapatban és egyéniben is bajnoki címet nyert. A sok ezüst és bronzérmestől, valamint az ügyesen játszó harmadik és negyedik osztályosoktól a következő években jó eredmények várhatóak.

Az értékelés után a korcsoportok legjobbjai serlegeket kaptak.

III. korcsoport: Vachal Krisztina és Molnár Dániel

IV. korcsoport: Ézsiás Fanni és Kanálos Róbert

V. korcsoport: Hornyák Erzsébet, Lőrincz Bettina és Bábosik Ádám

VI. korcsoport: Varga Frida és Ráski Lajos

A díjátadás után Bogárné Simon Klára gratulált a jó eredményekhez. Külön kiemelte a Magyarország jó tanulója – jó sportolója díjasok – Ézsiás Fanni, Farkas Lilla, Molnár Gergő, Vachal Krisztina – teljesítményét.

Befejezésül a nagyon várt fagyizás következett: két lábtoll-labdás szülő – Bakóné Tánczos Krisztina és Lakatos Andrea – valamint Tóth Gábor testnevelő tanár közreműködésével 8.5 kg fagylaltot és 80 db tölcsért fogyasztott el a vakációra készülő vidám társaság.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János és Tóth Gábor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.