Március 6-án a Magyar Lábtoll-labda Szövetség TÁMOP 6.1.2.–11/1-2012-0653 számú Egészségnevelés és szemléletformálás Újszászon lábtoll-labdázással című pályázatának keretében második alkalommal vettek részt játszóházban az óvoda Méhecske csoportjának tagjai és szüleik, akik a fogápolással és a kedvenc ételeikkel foglalkoztak játékos formában.

A gyerekek ez alkalommal mosolygós arcot készítettek hófehér fogakkal. Közben megbeszélték, hogy ki, mikor mos fogat, hogyan kell ápolni a fogakat, hogy szép fehérek maradjanak, ne romoljanak el.

A gyerekek képek és rajzok felhasználásával elkészítették kedvenc ételeik tablóját, amelyről megtudtuk, ki mit szeret a legjobban, mit eszik a legszívesebben. A színes műalkotások készítése közben szó volt arról is, hogy melyik ételek a legegészségesebbek, melyik erősíti a fogakat, és melyik után kell azonnal fogat mosni.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.