2012. október 4. Újszász

Dr. Baky Endre elment vadászni, meglőtte az őzet, hazavitte, Tóth István pörköltnek megfőzte, a Hungarian Open Szervező Bizottsága meg mind megette. A vacsora október 4-én az újszászi művelődési ház klubtermében történt a 16. Hungarian Open szervező bizottságának záró értekezletén. Az összejövetel Fehér János értékélőjével kezdődött, aki beszélt a rendezés nehézségeiről, a Hungarian Opent közvetlenül megelőző Európa-bajnokság segítése és a hazai verseny előkészítése közben előfordult nehézségekről. A szoros időrend ellenére a szervezők jól dolgoztak. Az itthon lévők Konka Ottó, Szacskó József és Szurmai Tibor vezetésével mindent kiválóan előkészítettek. A kezdés előtti napon a Szlovákiából hazaérkező sikeres magyar válogatottakat és az Európa-bajnokságon részt vevő további nyolc ország versenyzőit minden versenyre készen várta. A 9 ország 23 egyesületének 237 versenyzője részvételével megrendezett három napra rövidített verseny jól sikerült. Mind a négy versenyszámban magyar győzelem született. Jól sikerült a labdakészítő játszóház és a hagyományos multikulturális showműsor is.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér Judit és Fehér János

 

Értékelése végén Fehér János gratulált az Európa-bajnokoknak és a Hungarian Open győzteseknek, megköszönte a Szervező Bizottság tagjainak önzetlen munkáját, és felkérte őket a 2013. augusztus 10-13-án következő 18. Hungarian Open szervezési munkáira, majd átadta a szót a bizottság tagjainak, akik elmondták véleményüket, tapasztalataikat, élményeiket a rendezvényről, és javaslatokat tettek a jövő évi módosításokra, változtatásokra.

Befejezésül dr. Baky Endre elmesélte a Földtulajdonosok Vadásztársasága által felajánlott őz lelövésének történetét, majd a jelenlévők elfogyasztották az ízletes pörköltet.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.