2011. október 2. Királyhalom (Szerbia)

Újszászi lábtoll-labdázók – Ágotai Olivér, ifj. Ágotai Olivér, Baláti Márton, Joó Richárd, Köböl Áron, Molnár Kristóf, Nagy Jenő Olivér, Ráski Lajos, Zsigmond Tamás – jártak október 2-án Királyhalmon. A hajdújárási Szüreti Napok alkalmából megrendezett verseny az Újszász – Királyhalom sepaktakraw mérkőzéssel kezdődött. A Joó Richárd, Köböl Áron, Ráski Lajos összeállítású újszászi csapat 21-14, 21-10-re nyert a Kis Torma András, Sinkovics Edvin, Török Zsolt összeállítású királyhalmiak ellen.

A szepatakázás után a két egyesület tagjaiból alakított hármasok lábtoll-labda versenye következett. A jó hangulatú tornán csak a játszmaarány döntötte el az első hely sorsát.

 

A Szüreti napi lábtoll-labda verseny végeredménye:
  GY V  
1. Kozma Krisztina, Köböl Áron, Szarapka Rudolf 3 1 7:2
2. Molnár Kristóf, Nagy Jenő Olivér, Sinkovics Edvin, Szalma Imre 3 1 7:3
3. Galai Tamara, Joó Richárd, ifj. Ágotai Olivér 3 1 6:4
4. Ágotai Olivér, Kis Torma András, Török Zsolt, Zsigmond Tamás 1 3 2:6
5. Baláti Márton, Galai Bianka, Ráski Lajos 0 4 1:8

 

A verseny után az újszásziak és a királyhalmiak közösen megtekintették a 43. Szüreti napok gyümölcskiállítását, mustot és újbort kóstoltak, pljeskavicát (szerb hamburgert) ettek, sétáltak a sokadalomban. A jól sikerült napot a hazafelé úton a négy órás határátkelés sem tudta elrontani.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Baláti Zoltán

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.