2011. június 4-5., Budapest

Az utanpotlassport.hu és a Tropicarium közös szervezésében sportos pót gyereknapok színhelye volt a Campona üzletközpont szabadtéri területe június 4-én és 5-én 10-től 17 óráig. A rendezvény keretében jó néhány sportágban megmutathatták ügyességüket azok a vállalkozó kedvű gyerekek, akik teljesítették a kilenc sportos állomásból, valamint az egy sportkvízből álló feladatsort. A jól teljesítők ingyen léphettek be a közkedvelt trópusi állatkertbe. Azoknak sem kellett elkeseredniük, akik valamelyik vizsgán megbuktak, annyiszor 10 százalék kedvezményt kaptak a belépőjegyek árából, ahány feladaton sikeresen túljutottak. A sportági bemutatókkal színesített eseményen gazdára talált sok-sok ajándék: a Decathlon óránkénti sorsolásán értékes sportszerekkel gazdagodhattak azok a szerencsések, akik kipróbálták magukat a sport állomásokon.

A sportágak listája: asztalitenisz, darts, frizbi, görkorcsolyázás, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, lábtoll-labda, taekwondo.

Június 4-én Tóth Gábor hatszoros Európa-bajnok vezetésével Csépány Erik, Faragó Róbert és Farkas Balázs, június 5-én Fehér János vezetésével Bábosik Ferenc, Kovács Gergő és Zele Richárd vett részt a sportos gyermeknapon. Mindkét nap résztvevői minden sportágat kipróbáltak, megnézték a Tropicarium különleges állatait: aligátorokat, kajmánokat, cápákat, rájákat, különféle halakat, madarakat, majmokat és kígyókat, és egész nap lábtoll-labdáztak a szép számú érdeklődővel.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Bábosik Ferenc, Fehér János és Tóth Gábor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.