Május 14-én Szacskó József és Kézér Béla vezetésével az Újszászi Városi Vasutas Sportegyesület lábtoll-labdázói Bakos Dániel, Bata Krisztina, Csák Dávid, Kaszonyi Viktória, Köböl Áron, Molnár Lajos, Sebők Richárd és Soltész Fatime lábtoll-labdáztak és szepatakáztak (bambuszlabdáztak) három záport is elviselve a VI. Budapesti Nagy Sportágválasztó résztvevőivel. A változékony (időnként rossz) időjárás ellenére az első napon szervezett iskolai és óvodai csoportokkal közel nyolcezren látogattak ki a Merkapt Maraton Sportközpontba és próbálták ki a jelenlévő 92 sportágat.

Olyan ismert sportemberek, mint Dzsudzsák Balázs, Berki Krisztián, Csollány Szilveszter, Erdei Zsolt, Gergely István, Kozmann György, Kótai Mihály, Mészöly Géza, Nick Árpád, Pulai Imre, Sebestyén Júlia, Rippel Viktor, Rippel Ferenc, Vincze Ottó, Wichmann Tamás is ellátogattak a sportágválasztóra, és jelenlétükkel népszerűsítették sportágukat és a sportos életmódot.

Dzsudzsák Balázs a lábtoll-labdázást is kipróbálta, Köböl Áronnal egy mérkőzést is játszott.

Szacskó József és Hajdú B. István kommentálásával Csák Dávid, Köböl Áron és Sebők Richárd színpadi bemutatón is megmutatták tudásukat.

Fehér János

Picasa

Fotó: Bata Krisztina

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.