2016. január 26-án a Szász Vendégházban tartotta vacsorával egybekötött záró és értékelő értekezletét a 20. Hungarian Open szervezőbizottsága. Az összejövetel Fehér János, a szervezőbizottság vezetője értékelőjével kezdődött. A verseny magyar és ezen belül újszászi szempontból nagyon sikeres volt. Mind a négy versenyszámban magyar győzelem született. Ebből hármat az újszásziak nyertek. A Becskereki Sándor, Herczeg Gábor, Kézér Zsolt, Tóth Gábor összeállítású férfi csapat a német FFC Hagent (Stefan Blank, Christopher Zentarra, David Zentarra) és a Nagykanizsa ZSE-t (Farkas Balázs, Huszár Emil, Lukács Benedek, Takács Endre) előzte meg. Férfi egyéniben Herczeg Gábor Tóth Gáborral döntőzve ismételte meg előző évi sikerét. 3. David Zenttarra (FFC Hagen) és Lukács Benedek (Nagykanizsa ZSE). Női egyéniben Joó Anett a szlovákiai Bagos Viktóriát verte a döntőben. 3. Sarah Rüsseler (FFC Hagen) és Kunics Réka (Nagykanizsa ZSE). A negyedik győztes a nagykanizsai női csapat – Kunics Réka, Morvai Noémi, Vlasics Dalma – volt, amely két újszászi csapat előtt nyert. 2. Henneböle Nóra, Kapás Ágnes, Varga-Ntaioglou Rita, 3. Ézsiás Fanni, Ézsiás Kitti, Joó Anett, Vágó Henriett.

 

Picasa | Google Photos

Fotó: Fehér Judit és Farkas Attila

 

Fehér János az eredmények után a szervezésről beszélt. Nagyon sok segítő, közreműködő vett részt a Hungarian Open lebonyolításában. Közmunkások, diák közmunkások, diák önkéntesek és még sokan mások lelkesen és szívesen dolgoztak a rendezvény sikeréért. A jubileumi versenyre tervezett újítások jól sikerültek. A showműsor hangosítása azonban nem volt méltó a rendezvényhez. Fehér János értékelése után valamennyi jelenlévő – A Mi volt a legjobb, a legemlékezetesebb? Mi volt rossz és mit változtatna? kérdésekre – elmondta értékelését, véleményét a nyári versenyről.

A tűzijáték, a fúvószenekar, a megnyitó formája és új helyszíne, a kivetítő, a léggömbös felvonulás, a szolnoki strandolás kapta a legtöbb szavazatot a legjobb és legemlékezetesebb kategóriában. Sokan kiemelték a tíz ország fiataljai közötti baráti hangulatot és a szervezők rutinos és jó együttműködését. A mi volt rossz kategóriában a hangosítási bakit említette szinte mindenki.

Az értékelések elhangzása után a 20. Hungarian Open szervezőbizottsága befejezte tevékenységét, és átalakult a 21. Hungarian Open szervezőbizottságává. A bizottság első döntése szerint a 21. Nyílt Magyar Nemzetközi Lábtoll-labda Bajnokság időpontja: 2016. július 16-19.

Az időpont meghatározása után finom vacsora következett, amely után emlékidéző beszélgetés következett és már sok új ötlet, javaslat is elhangzott, amelyek megvalósításával emlékezetessé, rangossá tehető majd a 21. Hungarian Open. Adott a feladat. Az ötletek megvalósításához, a sikeres rendezéshez meg kell teremteni a pénzügyi fedezetet.

Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.