2015. szeptember 21-én, Törökszentmiklós adott helyet A Sport Legyen a Tied! Program 17. állomásának, amelyet a Magyar Diáksport Szövetség és az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkársága indított el a 7-14 éves korosztály számára. A kezdeményezés fő célja Törökszentmiklóson is sikeresen megvalósult. Több száz tanuló ismerte meg a lakóhelye közelében fellelhető sportegyesületeket és sportágakat.

A Jávor László Sportcsarnokban lehetőséget kaptak a helyi és a környékbeli sportágak képviselői, sportegyesületei, hogy megismertessék, és egyben megszerettessék a gyerekekkel az általuk képviselt mozgásformát a tornától a küzdősportokon keresztül a legnépszerűbb sportig, a futballig. A kipróbálható 16 sportág között ott volt a lábtoll-labda is, amelyet Fehér János vezetésével az Újszászi VVSE utánpótlás versenyzői – Bakó Lili, Diós Letícia, Ézsiás Zsófia, Kovács Brigitta, Kovács Márton, Kökény Martin, Vachal Krisztina – mutattak be, és segítettek a közel ötszáz tanulónak a lábtoll-labdázás megismerésében és kipróbálásában.

 

Picasa | Google Photos

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.