Ismét nagy érdeklődést váltott ki a 101 sportágat felvonultató XVII. Budapesti Nagy Sportágválasztó. 2015. szeptember 18-án az elsősorban oktatási intézmények számára fenntartott első napon több mint 140 oktatási intézményből 9125 gyermek özönlött ki a Merkapt Sportközpontba. Az első napi látogatói létszám a sportolókkal, a sportági képviselőkkel és a 14 órától érkező egyéni látogatókkal több, mint 11 000 főre bővült.

A nyitó napon a lábtoll-labdát és a sepaktakrawt az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói – Bakó Lili, Barta Karolina, Czipó Péter, Csák Dávid, Csák Vivien, Frankó Katalin, Hornyák Erzsébet, Juhász Patrik, Kanalas Renátó, Kanálos Júlió, Konka Tímea, Molnár Dániel, Móra Mercédesz, Seres Zsolt, Suki József, Szaszkó Dorka, Tamás Patrik, Zsemlye Adrienn – képviselték. Folyamatosan játszottak az iskolás és az óvodás csoportokkal. Segítették az egyéni próbálkozókat. Közben ők is sok sportágat kipróbáltak. Délután színpadi bemutatón is megmutatták tudásukat. Csák Dávid zsonglőrködött, majd a színpadon felállított háló felett az egyéni, a páros és a csapatjátékot mutatták be mérkőzés körülmények között.

 

Picasa | Google Photos

Fotó: Barta Karolina és Fehér János

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.