2013. április 20. XXIII. forduló

Újszász – Jászárokszállás 2-0 (1-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Bán János

Újszász: Kovács György - Farkas Gábor, Szurmai Tibor, Varga I. Krisztián (Ágoston Kristóf), Tímár Martin (Rédei Csaba), - Lengyel András, Szabó Attila, - Fekete Tamás, Sipos Zsolt, Juhász Márk, - Konka Csaba (Kaló Róbert)

Góllövők: Sipos Zsolt (39. perc), Juhász Márk (81. perc)

Kellemes, szinte nyárias időben került sor a Jászárokszállás elleni mérkőzésünkre. Kulcsfontosságú volt a találkozó, ugyanis győzelem esetén felzárkóztunk, míg vereség esetén leszakadtunk volna a jászságiaktól. Támadó szellemben léptünk pályára, nagy akarással és harcosan játszott a csapat. A 39. percben szereztük meg a vezetést. Ekkor Juhász indította Sipost, aki jó ütemben tolta el a labdát a kifutó Papp mellett, bár kissé kisodródott, de még a kapuba tudott gurítani a menteni igyekvő védő előtt. A vendégek elsősorban kontrákból próbálkoztak, de szerencsére sikerült csírájában elfojtani a lehetőségeiket, igazi veszélyt nem jelentettek a kapunkra. A folytatásban több, nagy helyzetet is elpuskáztunk, de a 81. percben Juhász már nem hibázott, és kétgólosra növelte előnyünket. 2-0-s vezetésnél az árokszállásiak legalább 4-5 szögletet végeztek el egymás után, amiből kis híján gólt kaptunk, de ennél nagyobb lehetőségük már nem volt, így változatlan maradt az eredmény. A múlt héthez hasonló jó felfogásban játszott a csapat, újabb fontos három pontot szereztünk, és pozitívum, hogy ismét kapott gól nélkül sikerült lehozni a 90 percet. Szerdán Törökszentmiklósra utazunk, ahol a 20. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótoljuk.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Ifi: Újszász – Jászárokszállás 2-2

Góllövő: Molnár András (2)

Viszonylag korán megszereztük a vezetést, amit a vendégeknek sikerült megfordítani. A mérkőzés hajrájában egyenlítettünk, de emberhátrányba kerültünk, így örülhettünk az egy pontnak is.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.