2013. április 13. XXII. forduló

Nagykörű – Újszász 0-2 (0-0)
Nagykörű, 120 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Kovács György – Farkas Gábor, Lengyel András, Varga I. Krisztián, Tímár Martin, – Rédei Csaba (Ágoston Kristóf), Szabó Attila, – Fekete Tamás (Barta Ferenc), Sipos Zsolt, Juhász Márk, – Konka Csaba

Góllövők: Sipos Zsolt (52. perc), Juhász Márk (62. perc)

 

Képtár | Picasa

Fotó: Szurmai Tibor

 

A jánoshidai vereségünk után csakis a győzelem kerülhetett szóba a nagykörűi vendégjátékunk során. A múlt héthez képest nagyon komoly, szinte 180 fokos fordulatot vett a csapat játéka és hozzáállása. Nagy iramban kezdődött el a mérkőzés. Egyik oldalon sem volt tapasztalható az óvatosság. Már az elején nagyot kellett védenie Kovácsnak, de szerencsére a nagykörűi helyzetekre volt válaszunk bőven. A gólszerzésre legnagyobb lehetőség Lengyel előtt adódott, de fejese centikkel kerülte el a hazaiak kapuját. A látottak alapján vezetnünk kellett volna a félidőben. A folytatásban aztán sikerült gólra váltani helyzeteinket. Az 52. percben Konka jobb oldalról beívelt labdáját Sipos fejelte a kapuba. 10 perccel később Juhász kapott jó indítást – bár kellett hozzá a hazai védő hibája is, – majd meg sem állt a kapuig, és a kapus mellett higgadtan helyezett a hálóba. Nem sokkal később szinte hasonló helyzetbe került középpályásunk, amivel valószínűleg végleg eldönthette volna a mérkőzést, de ezúttal nem tudott túljárni Gyurkó eszén. Összességében teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, mentálisan erős volt a csapat, helyenként biztató jeleket is lehetett már látni. Hétvégén hazai pályán fogadjuk Jászárokszállás csapatát.

 

Ifi: Nagykörű – Újszász 2-3

Góllövők: Varga Martin, Molnár András, Paplanos Ádám

Paprikás hangulatú mérkőzésen sikerült nyerni ifjúsági csapatunknak. A helyzetek alapján nagyobb különbségű győzelmet is arathattunk volna.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.