Április 7. XXI. forduló

Jánoshida – Újszász 3-0 (2-0)
Jászboldogháza, 100 néző. vezette: Bathó Vendel

Újszász: Kovács György – Varga I. Krisztián, Lengyel András, Tímár Martin,- Ágoston Kristóf, Szurmai Tibor, – Juhász Márk, Sipos Zsolt, Farkas Antal (Fekete Tamás), – Csaba (Barta Ferenc), Konka Csaba

 

A pályák alkalmatlansága miatt újabb fordulót halasztottak el a múlt héten, így a 21. fordulóval folytatódott a bajnokság. Ellenfelünk a jászboldogházai „albérletben” játszó jánoshidai csapat volt, akiknek hozzánk hasonló - bentmaradási - céljaik vannak. Ennek ellenére részünkről csak az öltözőben volt nagy a fogadkozás, mindezekből a pályán vajmi kevés valósult meg. A 29. percben Mészáros szemfüles és egyben szerencsés góljával szerezte meg a vezetést a hidai csapat. Tíz perccel később egy szöglet után kifejelt labdára késve lépett ki védelmünk, amit Nagy zavartalanul lőhetett el, és a labda a kapunk bal felső sarkában kötött ki. Részünkről a legnagyobb helyzet Konka előtt adódott, de lövése centikkel kerülte el a hazaiak kapuját. A mérkőzés elejét látva, talán senki sem gondolta, hogy kétgólos hátránnyal fogunk fordulni. A második félidő 47. percében jött az újabb hidegzuhany. Egy jobb oldalon vezetett támadás után középre lőtt labdát Jónás – senkitől sem zavarva – passzolta a kapuba. Ezután hiába irányítottuk a játékot és támadtunk többet, igazi veszélyt nem jelentettünk a hidaiak kapujára. Ami még jobban elszomorító, hogy hozzáállásban és küzdelemben is fölénk nőttek, így megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a győzelemért lényegesen többet tevő jánoshidai csapat. Hétvégén Nagykörűbe, egy újabb kiesés elől menekülő csapat otthonába látogatunk és semmivel sem lesz könnyebb dolgunk az eddigieknél.

 

Ifi: Jánoshida – Újszász 3-1

Góllövő: Molnár András

Már a 3. percben hátrányba kerültünk, majd újabb gólt kapva úgy tűnt, hogy eldől a mérkőzés. A 68. percben sikerült szépítenünk, de a 75. percben történő kettős kiállítás végleg megpecsételte sorsunkat.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.