2013. március 23. XIX. forduló

Újszász – Martfű 2-1 (0-0)
Újszász, 150 néző. vezette: Kerepesi János

Újszász: Kovács György - Varga I. Krisztián, Lengyel András, Tímár Martin (Ágoston Kristóf), - Szabó Attila, Szurmai Tibor, - Juhász Márk (Barta Ferenc), Sipos Zsolt, Farkas Antal (Fekete Tamás), - Konka Csaba (Rédei Csaba), Mérész Zoltán

Góllövők: Sipos Zsolt (60. perc), Konka Csaba (63. perc)

Kiállítva: Mérész Zoltán (13. perc)

 

A múlt heti téli időjárás miatt teljes egészében törölték a 18. forduló programját. Az egyhetes kényszerszünet alatt lehetőség nyílt arra, hogy rendezzük sorainkat, és felkészüljünk a kiesés elleni küzdelem szempontjából nagyon fontos Martfű elleni mérkőzésre. Átérezve a találkozó súlyát, sokkal aktívabban kezdtünk, már az elején megszerezhettük volna a vezetést. A 13. percben azonban nem várt fordulat következett be. Mérészt állította ki a játékvezető, egyesek szerint jogosan, mások szerint jogtalanul. Tíz emberrel folytattuk a mérkőzést. Szerencsére a kiállítás a vendégeket zavarta meg jobban, továbbra is mi irányítottunk, újabb helyzeteket dolgoztunk ki, de a szünetig gólt már nem sikerült szerezni. A folytatásban is javarészt mi domináltunk, nem lehetett észrevenni, hogy létszámhiányban vagyunk. A vezetést a 60. percben szereztük meg Sipos bombagóljával. Három perccel később Juhász húzott el a jobb oldalon, majd középre passzolt labdájából Konka volt eredményes. A 66. percben a martfűiek részéről Szakali tudott szépíteni, de a hátralévő időben nem forgott veszélyben győzelmünk, sőt akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Jól küzdött a csapat, rendkívül fontos három pontot szereztünk. Győzelmünk értékét növeli, hogy csaknem 80 percen keresztül emberhátrányban játszottunk. Hétvégén hasonlóan nagy alázatra és csapatmunkára lesz szükség Törökszentmiklóson.

 

Ifi: Újszász – Martfű 3-2

Góllövők: Szarvák Krisztián, Molnár András, Gulyás Zsolt

Nagy küzdelemben szerezte meg tavaszi első győzelmét ifjúsági csapatunk. Várjuk a hasonló folytatást.

 

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.