2013. március 9. XVII. forduló

Újszász – Tiszafüred 1-3 (1-2)
Újszász, 200 néző. vezette: Bán János

Újszász: Kovács György - Ágoston Kristóf (Varga I. Krisztián), Lengyel András, Tímár Martin, - Szurmai Tibor, Szabó Attila (Rédei Csaba), - Farkas Antal (Farkas Gábor), Sipos Zsolt, Juhász Márk,- Konka Csaba, Mérész Zoltán (Fekete Tamás)

Góllövő: Sipos Zsolt (38. perc)

A Jászberényben elszenvedett súlyos vereség után újabb nehéz feladat várt ránk, ezúttal hazai pályán. Ellenfelünk a listavezető Tiszafüred együttese volt. Az első negyed órát még sikerült átvészelni, majd a 20. percben egy figyelmetlenség után hátrányba kerültünk. Bozsó maradt üresen a kapunk előtt, és senkitől sem zavartatva fejelt a hálóba. Tíz perccel később ismét Bozsó talált be, bár a gólt megelőzően szabálytalannak tűnt a tiszafüredi támadó. A 37. percben Mérész harcolt ki büntetőt, majd Sipos értékesítette azt, így sikerült szépíteni. Gólunk után benne volt a mérkőzésben, hogy kiegyenlítünk, de a szünetig nem változott már az eredmény. A folytatásban is voltak lehetőségeink, de hiányzott a határozottság és rengeteg volt a pontatlanság. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a vendégek több veszélyes támadás után is pontot tehettek volna a mérkőzés végére, ami a 72. percben sikerült is. Egy Mohácsi tizenegyes után 3-1-es vereséget szenvedtünk az éllovastól egy olyan mérkőzésen, ahol akár pontot is szerezhettünk volna. Hétvégén Csépára látogatunk. Itt már muszáj lesz elkezdeni a pontok gyűjtését, mielőtt nagyobb bajba nem kerülünk.

 

IFI: Újszász – Tiszafüred 1-3

Góllövő: Molnár András

Elkerülhető gólokat kaptunk, a szépítés is „csak” tizenegyesből sikerült.

 

Szurmai Tibor

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.