2012. november 17. XIII. forduló

Újszász – Szajol 1-2 (1-2)
Újszász, 100 néző. vezette: Tóth Pál

Újszász: Kovács György - Varga I. Krisztián, Rézsó Tamás, Tímár Martin, - Szabó Attila, Szurmai Tibor, - Fekete Tamás (Czapkó Róbert), Juhász Márk, Farkas Gábor (Barta Ferenc), - Mérész Zoltán, Konka Csaba

Góllövő: Juhász Márk (31. perc)

A bajnokságban egyedüli nyeretlen csapatként utolsó helyen álló Szajol csapatát fogadtuk hazai pályán. A formánk és az utóbbi évek tapasztalatai alapján így sem számíthattunk egyszerű mérkőzésre, mégis mindenki bízott a győzelemben. Bár megvoltak a helyzeteink, gólt csak félórányi játék után sikerült szerezni. Juhász Márk kapott labdát a tizenhatos vonalán, majd nem sokat gondolkozott, és kilőtte a jobb alsó sarkot. Ekkor még úgy tűnt, hogy sikerült megtörni a szajoli ellenállást, és újabb gólokat lőve feledtetjük az elmúlt hetek gólcsendjét, de nem jött be a számításunk. A 34. percben Donkó szabadrúgása mindkét kapufát érintve vágódott a kapunkba, ezzel kiegyenlítettek a vendégek. Hat perccel később egy szöglet után Tóth két emberünk között fejelt gólt, és fordította meg ezzel a mérkőzés állását. A folytatásban még nehezebb dolgunk volt a lelkes szajoliak ellen, görcsös akarásunkból nemhogy gólt nem sikerült szerezni, de helyzetekig sem nagyon jutottunk. Mindent egybevetve megérdemelten vitték el a három pontot a győzelmet jobban akaró és azért többet tevő vendégek. Részünkről pedig elszomorító és elfogadhatatlan ez a lélektelen, gyenge teljesítmény. Hétvégén ismét hazai pályán játszunk, és talán még nehezebb dolgunk lesz Túrkeve ellen.

 

IFI: Újszász – Szajol 0-4

A mérkőzés végére gólokban mutatkozott meg a két csapat helyezésbeli különbsége.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.