2012. október 14. VIII. forduló

Jászárokszállás – Újszász 2-0 (0-0)
Jászárokszállás, 250 néző. vezette: Czékus Sándor

Újszász: Kovács György - Varga I. Krisztián, Rézsó Tamás, Farkas Gábor, - Szabó Attila, Szurmai Tibor, - Tímár Martin (Fekete Tamás), Varga II. Krisztián, Juhász Márk, - Mérész Zoltán, Konka Csaba

Küzdelmes, hajtós mérkőzésen kétgólos vereséget szenvedtünk Jászárokszálláson. Egyik csapat sem mutatott sokat játékban, a kapuk nem sűrűn forogtak veszélyben. Az első 45 percben a hazaiak közel kerültek a vezetés megszerzéséhez, de ekkor még szerencsénk volt, és megúsztuk kapott gól nélkül. A folytatásban azután az árokszállásiak nagy akarásának meglett az eredménye, és begyötörték a vezető góljukat. Lelkes ellenfelünk ezután még jobban megnehezítette a dolgunkat, és a mérkőzés vége előtt szerzett góllal bebiztosították győzelmüket. Ami részünkről a legszomorúbb, hogy a 90 perc alatt gyakorlatilag egyetlen helyzetet sem sikerült kidolgozni. A győzelemért többet tevő jászárokszállásiak megérdemelten tartották otthon a három pontot. Hétvégén hazai pályán javíthatunk Karcag ellen.

 

IFI: Jászárokszállás – Újszász 3-1

Góllövő: Fodor Gergely

A hazaiak vezető gólja után az egyenlítés még sikerült, de ezután két elkerülhető gólt is kaptunk, így 3-1-es vereség lett a vége.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.