2012. október 6. VII. forduló

Újszász – Nagykörű 4-1 (2-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Kormos Gábor

Újszász: Kovács György - Varga I. Krisztián, Rézsó Tamás, Farkas Gábor, - Fekete Tamás (Müller Krisztián), Szabó Attila, Szurmai Tibor, Varga II. Krisztián, Juhász Márk, - Mérész Zoltán (Kaló Róbert), Konka Csaba (Barta Ferenc)

Góllövők: Juhász Márk (7. perc), Konka Csaba (38. és 70. perc), Mérész Zoltán (64. perc)

A Megyei II. osztályból frissen feljutó Nagykörű együttesét fogadtuk a 7. fordulóban. A Jánoshida elleni győzelmünk után kötelező feladat volt begyűjtenünk a pontokat az újonc ellen. Már a mérkőzés elején megszereztük a vezetést Juhász szerencsésen megpattanó lövésével. Nem sokkal később a kapura amúgy nem túl veszélyes vendégek büntetőhöz jutottak, de Osztás nem tudott túljárni a hetek óta jó formában védő Kovács eszén. Számunkra a lehető legjobbkor, a félidő előtt sikerült megduplázni előnyünket. Juhász passzából Konka volt eredményes, így megnyugtató előnnyel fordulhattunk. A folytatásban a vendégek kevesebb hangsúlyt fordítottak a védekezésre, amit ki is használtunk, és újabb két gólt szereztünk. A 64. percben Konka hozta helyzetbe Mérészt, aki egyszerű megoldást választott, és bespiccelte a labdát a bal alsó sarokba. A 70. percben Konka fejelte be saját maga második, csapatunk negyedik gólját. Innentől kezdve nem is volt kérdéses győzelmünk, akár tovább gyarapíthattuk volna góljaink számát. A 85. percben egy figyelmetlenség is „belefért”, ami után Méri szerezte meg csapata szépítő gólját. Mindent egybevetve teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot. Vasárnap Jászárokszállásra látogatunk, ahol a tavalyihoz hasonló jó eredményt szeretnénk elérni.

 

Októberi mérkőzéseink:
10.14. Jászárokszállás - Újszász VVSE 14:00
10.20. Újszász VVSE – Karcag 13:30
10.28. Kisújszállás – Újszász VVSE 13:30

 

IFI: Újszász – Nagykörű 10-1

Góllövők: Paplanos Ádám (5), Tímár Martin (3), Szarvák Krisztián (2)

Önbizalom növelő győzelmet aratott ifjúsági csapatunk az első félidőben emberhátrányba kerülő Nagykörű csapata ellen. Hárman osztoztak a tíz gólon.

Szurmai Tibor

 

Konka Csaba két gólt rúgott

 

Mérész Zoltán. Gól egyszerű megoldással.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.