2012. szeptember 15. V. forduló

Újszász – Törökszentmiklós 0-1 (0-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Pikó Attila

Újszász: Kovács György - Szabó Attila, Rézsó Tamás, Varga I. Krisztián, Farkas Gábor, - Fekete Tamás (Vasas Ádám), Szurmai Tibor, Varga II. Krisztián, Juhász Márk, - Mérész Zoltán, Konka Csaba

A múlt heti martfűi győzelmünk után hasonló eredményben bíztunk Törökszentmiklós ellen. Az első perctől kezdve nagy küzdelem folyt a pályán, a vendégek veszélyes támadásokat vezettek, és sokkal több helyzetet dolgoztak ki. Többek között Kovács bravúrjainak is köszönhető, hogy kapott gól nélkül úsztuk meg az első félidőt. A folytatásban sem változott a játék képe, csupán az utolsó tíz percben pörögtek fel az események. A 83. percben egy rosszul elvégzett kirúgást Szecsei kezelt le a kezdőkörívnél, majd indult meg egyedül a kapunk felé, és kicselezve az egész védelmünket, a tehetetlen Kovács mellett gurított a kapunkba. A törökszentmiklósi gól után nem sokkal egyenlíthettünk volna, de Rézsó nagy helyzetben a kapusba lőtte a labdát. Az egyenlítés elmaradt, sőt újabb gólt kaphattunk volna, de szerencsére Kovács a végén is résen volt. Bosszantó vereséget szenvedtünk a mérkőzés utolsó perceiben, de el kell ismerni, hogy a vendégeknek sokkal több lehetőségük volt, viszont egy kis szerencsével elcsíphettünk volna egy pontot. Hétvégén valamelyest rendezni lehet a sorokat, mivel nem lesz forduló. Folytatás két hét múlva, szintén hazai pályán Jánoshida ellen.

 

IFI: Újszász – Törökszentmiklós 1-4

Góllövő: Paplanos Ádám

Ifjúsági csapatunk tisztesen helytállt a tavalyi bajnok és a jelenleg is az élmezőnyben tanyázó törökszentmiklósiak ellen.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.