2012. május 26. XXVII. forduló

Újszász – Jászapáti 1-3 (0-2)
Újszász, 150 néző. vezette: Miklós Martin

Újszász: Kaló Róbert - Sebők Roland (Győrfi Richárd), Rézsó Tamás, Szurmai Tibor, Varga I. Krisztián, - Farkas Gábor, Varga II. Krisztián, - Juhász Márk (Fekete Tamás), Sipos Zsolt, Balogh Zsolt, - Mérész Zoltán (Czapkó Róbert)

Góllövő: Balogh (54. perc)

Elszenvedtük tavaszi második vereségünket a már bajnokként érkező Jászapáti csapata ellen. A vendégek a mérkőzés elejétől kezdve magukhoz vették az irányítást, és az első negyedórában megszerezték a vezetést. A 16. percben a védelemből fellépő Dragoner passzából Bardi volt eredményes. Folytatódott a jászapáti nyomás, és a 23. percben Bardi újabb gólt szerzett. Lövése a felső lécről vágódott le, egyesek szerint a gólvonal mögé – mások szerint elé. A játékvezető mindenesetre megadta a találatot. Kétgólos hátránnyal fordulhattunk. A második félidőben változott a játék képe. Sokkal bátrabban játszottunk, és ennek eredményeként viszonylag gyorsan sikerült szépítenünk. Az 54. percben Balogh kapott jó labdát, majd a tizenhatoson belül egy lövőcsellel elküldte védőjét, és szép mozdulattal csavart a jobb felső sarokba. Gólunk után nem sokkal kis híján sikerült kiegyenlítenünk. Az első félidei Bardi lövéshez hasonlóan Czapkó próbálkozása is a felső lécről vágódott le, viszont a játékvezető most úgy látta, hogy nem került a gólvonal mögé a labda. Az egyenlítés elmaradt, ehelyett újabb gólt kaptunk. A 78. percben Kotula fordult le védőjéről, és szerezte meg csapata harmadik gólját. Ezek után már lélekben feladtuk a mérkőzést, viszont összességében nem játszottunk alárendelt szerepet. Teljesen megérdemelten nyert a szép focit játszó és rengeteg helyzetet kidolgozó Jászapáti. A hétvégén Kunhegyesre látogatunk, ahol kötelező lesz begyűjteni a három pontot.

 

Ifi: Újszász – Jászapáti 1-5

Góllövő: Paplanos Ádám

Rég nem látott mélyrepülésben van ifi csapatunk. Valószínűleg nagyon várják már a bajnokság végét fiataljaink.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.