2012. május 19. XXVI. forduló

Törökszentmiklós – Újszász 1-1 (0-0)
Törökszentmiklós, 200 néző. vezette: Kálé Elemér

Újszász: Kaló Róbert - Farkas Gábor, Rézsó Tamás, Szurmai Tibor, Varga I. Krisztián (Oláh Tamás) - Balogh Zsolt, Szarvák Norbert (Sebők Roland), Varga II. Krisztián, Juhász Márk, - Sipos Zsolt, - Mérész Zoltán (Czapkó Róbert)

Góllövő: Sipos (47. perc)

Hétvégén meglepetésre készültünk a bajnokság élmezőnyéhez tartozó Törökszentmiklós otthonában. Ennek ellenére elég álmosan kezdtük a mérkőzést a pörgős hazai csapat akár kétgólos előnyre is szert tehetett volna. A szerencsén is múlott, hogy sikerült kapott gól nélkül megúszni az első 45 percet. A folytatásban feljavult az egész csapat, olyannyira, hogy a vezetést is megszereztük. A 47. percben Balogh beadása találta meg a középen helyezkedő Juhászt, aki előbb forgolódott, majd kapura lőtt, de lövése egy védőn megpattanva Sipos elé került, aki egészen közelről helyezett a kapuba. Nem sokáig tartott azonban örömünk. Az 51. percben Gergely szabadrúgása a felső lécről lepattanva a gólvonal mögött kötött ki. A hazai egyenlítés után nem sokkal Földi kis híján megszerezte a vezetés csapatának, de szerencsénkre a kapufát találta telibe. A mérkőzés végén mégis mi kerültünk közelebb a győzelemhez. Sipos kétszer dönthette volna el a mérkőzést. Közeli próbálkozását a gólvonalról vágta ki a törökszentmiklósi védő, míg csaknem 40 méteres íveléséhez a kapusnak is hozzá kellett érni, hogy centikkel kerülje el a kaput. Mindent egybevetve reális eredmény született, számunkra mindenképpen értékes egy pontot szereztünk. A következő fordulóban hazai pályán fogadjuk a már bajnok Jászapáti együttesét.

 

Ifi: Törökszentmiklós – Újszász 13 – 1

Góllövő: Nagy Gábor

Korán megszerezte a vezetést a bajnokság éllovasa, amire sikerült gyorsan válaszolnunk. Utána viszont futószalagon kaptuk a gólokat. Teljesen összeroppant csapatunk, s a törökszentmiklósiak nem kegyelmeztek, meg sem álltak 13 gólig.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.