2012. május 12. XXV. Forduló

Újszász – Fegyvernek 2-1 (1-1)
Újszász, 100 néző. vezette: Kelemen István

Újszász: Kaló Róbert - Oláh Tamás, Rézsó Tamás, Szurmai Tibor, Varga I. Krisztián (Győrfi Richárd), - Balogh Zsolt, Varga II. Krisztián, Szarvák Norbert (Czapkó Róbert), Juhász Márk, - Sipos Zsolt - Mérész Zoltán (Fekete Tamás)

Góllövők: Rézsó (20. perc), Mérész (52. perc)

Igazi nyári melegben, kevés néző előtt fogadtuk Fegyvernek csapatát. A vendégek bátran kezdték a mérkőzést, három támadóval rohamoztak, ami gyakran zavart okozott védekezésünkben. A 7. percben meg is szerezték a vezetést. Egy fölösleges szabálytalanság után Faragó Attila vette be a kapunkat 18 méterről. A bekapott gól után némileg rendeztük a sorokat. Veszélyes támadásokat vezettünk, de a végjátéknál ismét pontatlanok voltunk. A 20. percben Sipos szögletét Rézsó bólintotta kapuba, ezzel sikerült kiegyenlítenünk. A folytatásban többnyire mi irányítottuk a mérkőzést, de nagyon figyelnünk kellett a fegyvernekiek gyors kontráira. Az 52. percben egy szépen felépített támadás után Mérész megszerezte a vezető gólunkat. Ezután többször eldönthettük volna végleg a mérkőzést, de nem sikerült újabb gólt szerezni. A helyzetek alapján akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. A következő fordulóban Törökszentmiklósra látogatunk, természetesen a győzelem reményében.

 

Ifi: Újszász – Fegyvernek 4-2

Góllövők: Szarvák Krisztián, Fodor Gergely, Nagy Gábor, Hájas Levente

Gólzáporos mérkőzésen végre nyerni tudott ifi csapatunk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.